Denna hemsidan är skapad för att sprida uppmärksamhet om hur nära vi är ett samhälle i fred och utan korruption. Ett samhälle utan stress, ångest och depression. Ett nästan perfekt samhälle, är du redo att leva så som det är menat att vi ska leva? I ett samhälle där vi alla lever i harmoni och fred!
denna hemsida är politiskt och religöst obunden

Hur går paradigmskiftet till?

Hur fungerar paradigmskiftet?När man läst igenom Paradigmskiftet så kommer nog en fråga i ditt huvud som du vill ha svar på. Denna fråga är hur detta är möjligt? Varför står det inte i media? Varför visste jag inget förrän nu?

Svaret är att hade media sagt det så hade inte denna sida funnits. Det du måste förstå när du inte kan förstå hur detta är möjligt är att livet som vi lever idag kommer bli mycket bättre inom en snar framtid. Om du inte tror på paradigmskiftena så studera och forska själv i det som nämns, du kommer att bli förvånad över hur mycket information det finns som inte massmedia rör. Dels för att mycket är kontroversiellt, och dels för att de är styrda av ignorans och att inte skrämma sina läsare (då förlorar de intäkter).

Du som medborgare i Sverige och som människa på planeten Jorden behöver inte titta långt för att se hur dåligt vi har det om man ser till oss som en helhet. I Afrika och i mellanöstern så krigas det, och vi har flera religioner som alla hävdar att de har rätt. Få personer är tillräckligt insatta i att förstå hur vi fungerar som en organism, hela jorden är en organism som Carl Sagan berättade i sin Tv-serie Cosmos.

Carl Sagan (Forskare och Astronom) ifrån Tv-serien Cosmos

Vad innebär det att vi är en organism? Jo det innebär att en organism som är i krig med sig själv är inte en hälsosam organism. Varför vi inte lever mer hälsosamt är för att hierarkier och giriga män (främst män, men även kvinnor) styr och ställer i vårt avlånga land. Fast det stannar inte där, hela vår planet är slav till bankväsendet och pengar. Det du måste göra om du inte tror på det som sägs på denna hemsida är att undersöka själv, för om du inte gör det så kommer du inte att förstå att vi faktiskt måste ändra vårt liv innan allt går förlorat. Detta är ingen hemsida som är gjord för skojs skull, den är här för att enkelt berätta vad som sker och vad vi kan göra åt det.

Men Hur?

Ifrån dagsläget så har vi full förståelse att folk har svårt att greppa omfattningen på vad denna hemsida presenterar. Det finns inget enkelt sätt att säga hur vi kommer att gå till detta bättre och mer harmoniska samhälle. Det vi kan säga är att vi inte når dit om du inte gör något åt saken. Det räcker att sprida denna sida och de sidor som denna länkar till, eller prata med dina lokala politiker. Det räcker även att du pratar med dina arbetskamrater om sidor som denna eller andra liknande, att du berättar att pengar förslavar oss i form av fattigdom, kriminalitet, lågkonjunkturer och framförallt en dålig offentlig sektor. Pengar kan skapas utan skuld, idag skapas pengar med skuld (som egen undersökning om detta räcker det att ringa Riksbanken och fråga hur pengarna skapas).

I enkla drag så kommer det att finnas ledande personer som tar tag i detta. Så fort våra politiker och/eller något politiskt parti vill befria mänskligheten och införa ett nytt sunt ekonomiskt system, samt fri energi och ett samhälle som strävar efter att hjälpa varandra och inte tävla emot varandra, så kommer denna person/personer eller parti att vinna nästa val. Detta eftersom när de förstår sanningen och vikten bakom det som presenterats på denna hemsida (och många andra) så inser de att det finns bara en väg att gå. Denna väg tar oss mot ett bättre och välfungerande sunt samhälle där vi uppmuntrar den personliga friheten att få leva sitt liv som man önskar. Vi måste sluta tro att alla inte kan lyckas, för vi alla är lika värda. Det är ohälsosamt att jaga efter pengar och status då det ekonomiska systemet är byggt så att den enes död är den andres bröd. Är detta sunt måste du fråga dig själv!? Vill du inte ha ett bättre liv åt dig och alla andra? Isåfall måste grunden för samhället vilket är pengar förändras.

Det är pengarna

Det som ligger bakom de flesta problemen som paradigmskiftet kommer rätta till är pengar. Pengar är det som styr våra samhällen och om du inte förstår att pengar är skapta ifrån luft (med ränta och skuld i form av återbetalning av lån vars pengar skapas av banken - d.v.s. banken lånar inte ut pengar de har, de skapar nya), och att de idag begränsar vår lycka och framgång, så måste du lära dig det. Annars är du dömd att fortsätta sträva efter något som alltid begränsas utav den tillgång du har av pengar. Även om pengar funnits i 1000år så finns det ingen anledning att fortsätta med samma system där vi skapar pengarna ifrån luft med skuldbörda. Värdet på pengarna är det du kan köpa för dem, och efter ett par år så har det värdet sjunkit tack vare inflationen som är en av orsakerna när pengar skapas till 100% som skulder och räntor.

Om 1kr är värd 1kr och 1kr ger dig två potatisar så är det ett bra värde, men om 10år så får du inte två potatisar längre, för då har värdet sjunkit (pengarnas köpkraft har försämrats). Detta är vad som skapar alla problem vi har, att vi inte kan ha ett fast värde och att våra priser går upp istället för ner. Detta är osunt och måste rättas till. Även om det låter långsökt att reformera vårt system så måste det tas upp till ytan att dagens ekonomi är en bubbla. Många framstående banktjänstemän och ekonomiskt insatta personer har berättat om dagens ekonmiska system som bygger på att pengar är skuldbaserade. Många framstående personer har också varnat många gånger och den populära (men nästan onämnd i massmedia) presidentkandidaten Ron Paul som startat en revolution i USA, har haft rätt med hur ekonomin utvecklats i USA, och detta börjar amerikanska befolkningen vakna till. Det är dock inte bara i USA, i många andra länder inklusive Sverige så börjar medborgarna förstå hur pengar förstör vårt välmående och vår gemensamma framgång p.g.a. sättet de skapas på.

Kredit fängslar dig Att vi lever i en ekonomisk bubbla bevisar börsnyheterna lite då och då när det presenteras röda siffror ifrån kreditinstituten och bolåneinstituten (t.ex. Fannie Mae och Freddie Mac). Det som sker i vårt samhälle är att det inte finns tillräckligt med pengar att täcka de skulder vi har. Slutar folk att konsumera och skuldsätta sig så kommer ekonomin att kollapsa - vi lever i ett samhälle som måste konsumera för fungera, det är lika sjukt som cancerns sätt att fungera på. Orsaken är att när det lånas ut pengar så trycks det nya pengar, men dessa pengar är öronmärkta som skuld. På denna skuld lägger bankerna en ränta, som i sin tur äter upp de riktiga pengarna vi har i samhället och skulderna ökar tills vi aldrig kan bli kvitt dem.

Om detta låter otroligt så har du en del att lära, t.ex. så finns den framgångsrika idén (som influerat hundra tusentals om inte miljoner människor runt om i världen) Positiva Pengar (Engelska: Positive Money UK).

Hur kommer det sig att det ser ut såhär?

Frågan man kan ställa sig är varför vi lever som vi gör, med krig och orättvisor. Det är en fråga vi väljer att inte svara på då den kan bli alldeles för kontroversiell. Vi väljer att se på samhället som det är, och med denna information ser vi hur vi kan förbättra det. Hade inte Internet funnits så hade det inte varit lika aktuellt med ett paradigmskifte. Detta eftersom Internet kan förmedla mycket information på kort tid, och till många personer. Så det är upp till dig att förverkliga och lära dig förstå hur samhället kan och kommer att bli bättre!

Om du fortfarande undrar, så skicka dina frågor till oss! Det finns inga dumma frågor - glöm aldrig det! Läs även igenom sektionen Artiklar som kan ge dig lite idéer om hur vi kommer nå en förändring.